27 de març 2009

Bulling

Els alumnes de 4rt. de secundària Roger Matas, Salah Eddine, Marc Oriol, Oriol Riera, LLuis Puig i la seva tutora del projecte de recerca, Carme Codina, han elaborat un vídeo sobre el bulling.

Vanesa Ferreres

20 de març 2009

Un anunci

Enguany, els alumnes de Ciències de la Informació de 2n. de batxillerat col.laboren en un projecte del Col.legi Sant Miquel dels Sants i el 9TV.
L'objectiu d'aquest projecte és l'elaboració, enregistrament i edició de set espots publicitaris. El millor dels set s'ha presentat a la VII Mostra de Comunicació de batxillerat Blanquerna. Aquesta mostra està organitzada per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-Universitat Ramon Llull.
Si vols veure l'anunci presentat, aquí el tens!

Vanesa Ferreres
Professora de Ciències de la Informació

Un record

El primer vídeo que vàrem fer a ciències de la informació va ser un vídeo reportatge. Ho recordo com una experiència estressant però, alhora, molt gratificant. Així que molts records per l'Anna i l'Alba, que van fer un gran esforç per tal que el reportatge fos una realitat!



Vanesa Ferreres
Professora de Ciències de la Informació

BENVINGUTS/DES

Hola bloggers,

Per motius diversos hem creat un nou bloc d'audiovisuals. Tot i així, le nou bloc té el mateix objectiu que l'antic, penjar tots els treballs audiovisuals que es fan a l'escola. Esperem que continueu visitant-nos i deixant els vostres comentaris.

A reveure,

Vanesa Ferreres
Professora de Ciències de la informació