26 d’abr. 2010

Zona de descàrregues

Baixar música i pel·lícules d'internet sense pagar és delicte? Les descàrregues gratuïtes, beneficien o perjudiquen els artistes? El Ministeri de Cultura tancarà pàgines d'enllaços d'Internet? Se'n perseguirà els usuaris?
Aquí podreu veure el reportatge de 30 minuts que analitza la problemàtica que viu actualment el món musical i cinematogràfic.

Vanesa Ferreres

"Sin corazón"

Ivette Callís, alumna de Ciències de la Informació, torna a protagonitzar un nou curtmetratge dirigit per Isi Vila. Aquí podeu veure el tràiler. No us el perdeu!

Vanesa Ferreres

16 d’abr. 2010

Jornada esportiva 2010

Benvolguts bloggers,

Com ja sabeu, el dia 26 de març de 2010 es va dur a terme la diada esportiva. Enguany, els alumnes del taller de comunicació audiovisual del col.legi van emetre un programa de ràdio en directe. Al llarg de la jornada es va informar dels resultats, es van anunciar els guanyadors de la cursa d'orientació, es van escoltar cançons de diversos artistes... El programa va ser emès des de la cabina de transmissió del camp de futbol del Vic, on es van entrevistar tres persones per opinar sobre la jornada. El professor de gimnàs, Ramon Carrascal; l'àrbit, Josep Mª Callís de 2n.A SO; i Pau Benito, també de 2n.A, varen ser els entrevistats.

Per últim, volem agrair l'ajuda dels professors i alumnes que van fer possible el programa.

Gràcies a tots!

Alumnes del Taller de Comunicació Audiovisual

8 d’abr. 2010

e-WeeK: Setmana digital a Vic

Els dies 20, 21 i 22 d'abril es celebrarà la setena edició de l'e-week, organitzada per ImpeVic i la Universitat de Vic. Ja s'ha publicat el programa que inclou conferències, tallers, activitats... que donen a conèixer les múltiples opcions de la tecnologia a la nostra societat.
Fent una ullada al programa sembla que aquesta edició promet. Així, recomano a tots els bloggers, especialment als alumnes de Ciències de la Informació, que intenteu assistir als actes que us sigui possible.


Escoltar professors de prestigi de l'àmbit de la comunicació digital com A.Piscitelli, H. Pardo KuklinsKi ... passa poques vegades i s'ha d'aprofitar!. La conferència de dimecres 21 d'abril, a les 16:00, “Comunicació publicitària 2.0″ a càrrec de Quino Fernández, també és una bona opció.
Aquí podeu consultar el programa.

Vanesa Ferreres

L'ipad, tant com s'esperava?


Tan sols fa 1 setmana que l'ipad d'apple està a la venta i ja rep les seves primeres crítiques. En posts anteriors parlàvem dels seus punts forts, però no seria bo no adonar-se de l'altra cara de la moneda: les debilitats de l'ipad. Cliqueu aquí i podreu llegir l'article de David Alandete publicat avui al diari El país.

Vanesa Ferreres

Celtx

El Celtx és un editor de guions audiovisuals. Amb ell podreu escriure en format estàndard: guions de cinema, televisió, teatre, ràdio, i còmic. És una eina professional que gràcies a la seva facilitat d'ús, la fan servir des de guionistes professionals o amateurs a estudiants de primària. Si cliqueu aquí, us podreu descarregar el programa i saber quins avantatges té .


Vanesa Ferreres